Concursuri2020-03-29T16:37:35+00:00

Loading...

Concursuri

Regulament

Lorem Ipsum este pur şi simplu o machetă pentru text https://es.medadvice.net/caralean/ https://it.medadvice.net/slimagic/ a industriei tipografice. Lorem Ipsum a fost macheta standard a industriei încă din secolul al XVI-lea, când un tipograf anonim a luat o planşetă de litere şi le-a amestecat pentru a crea o carte demonstrativă pentru literele respective. Nu doar că a supravieţuit timp de cinci secole, dar şi a facut saltul în tipografia electronică practic neschimbată. A fost popularizată în anii ’60 odată cu ieşirea colilor Letraset care conţineau pasaje Lorem Ipsum, iar mai recent, prin programele de publicare pentru calculator, ca Aldus PageMaker care includeau versiuni de Lorem Ipsum.

Lorem Ipsum este pur şi simplu o machetă pentru text a industriei tipografice. Lorem Ipsum a fost macheta standard a industriei încă din secolul al XVI-lea, când un tipograf anonim a luat o planşetă de litere şi le-a amestecat pentru a crea o carte demonstrativă pentru literele respective. Nu doar că a supravieţuit https://es.medadvice.net/caralean/ https://it.medadvice.net/slimagic/ timp de cinci secole, dar şi a facut saltul în tipografia electronică practic neschimbată. A fost popularizată în anii ’60 odată cu ieşirea colilor Letraset care conţineau pasaje Lorem Ipsum, iar mai recent, prin programele de publicare pentru calculator, ca Aldus PageMaker care includeau versiuni de Lorem Ipsum.

Mai multe detalii..
2907, 2019

VIVA FM și Crama Hermeziu te provoacă la concurs! Până la jumătatea lunii august, în fiecare zi de joi poți câștiga un pachet cu 3 vinuri alese ale Cramei Hermeziu. Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți mesaj privat pe pagina de Facebook VIVA FM Iași cu numele băuturii tale preferate de la Crama Hermeziu și poți câșțiga prin tragere la sorți un pachet cu unele dintre cele mai îndrăgite produse ale cramei: Vladomira Feteasca Alba, C est Soir Cabernet Sauvignon roze și Hermeziu Sauvignon Blanc. Sărbătorește vara aceasta alături de cele mai fine băuturi și bucură-te din plin de

Loading...